به طور کلی، پارچه های ضد آب را می توان عمدتاً به دو نوع تقسیم کرد، یعنی پارچه های دافع آب و پارچه های ضد آب. چه تفاوتی بین آنها وجود دارد؟
۱- پارچه های دافع آب معمولاً در تولید ژاکت استفاده می شوند که دارای الزامات قابل تنفس و عملکرد ضد آب خاصی هستند.
این نوع پارچه دافع آب است و لایه ای از «بستر سوزنی» فوق ریز با مواد شیمیایی مختلف به سطح پارچه متصل می شود، به طوری که کشش روی سطح پارچه کمتر از انسجام آب است و قطره های آب بر روی پارچه می افتند. ، به جای گسترش و خیس کردن مرطوب، که به اصطلاح اثر برگ لوتوس است.
معمولا ً فناوری های ضد پاشش معمولاً مورد استفاده ما، لمیناسیون فیلم PU و E-PTFE هستند.
PU: به پوشش PU و فناوری پرس PU تقسیم می شود. شبیه به فناوری چتر و بارانی است. کمی پیشرفته تر است. از فناوری مسدود کردن کامل استفاده می کند و عمداً دفبرها را برای عبور بخار آب ذخیره نمی کند. تغییر پذیری هوا به شدت ضعیف است. نه.
E-PTFE چند لایه فن آوری لمیناسیون فیلم: پارچه های نماینده شامل گور تکسی، رویداد، SympaTex، Neoshell، و غیره، که به 2 لایه، 2.5 لایه، و 3 لایه تقسیم شده است. مولکول های آب به شکل قطره های آب نمی توانند به صورت قطره های آب و مولکول های گازی مانند اکسیژن و نیتروژن به غشای مولکول های آب نفوذ کنند.
2. پارچه های ضد آب، معمولا در لباس های ضد آب، چتر، و محصولات در فضای باز استفاده می شود، اشاره به ساخت کف لاستیک در پایین پارچه. به طور کلی دو روش پوشش دهی و لمیناسیون وجود دارد.
پوشش به استفاده از پوشش مستقیم خشک یا پوشش مرطوب (پوشش جامد) و فناوری های دیگر برای اعمال یک عامل پوشش با عملکردهای ضد آب و رطوبت قابل تردد در سطح پارچه است، به طوری که منفذ روی سطح پارچه توسط عامل پوشش بسته می شود. یا تا حد معینی کاهش یابد، هیچ آب مایع ماده ای، بخار آب یا هوا نمی تواند از آن عبور کند، تا اثر ضد آب خاصی به دست آید.
لمیناسیون یک لایه مرکب از مواد ضد آب در پشت پارچه سطحی است. در بیشتر موارد از مواد لمینت (فیلم) استفاده می شود و اشکال درمانی مختلفی مانند الیاف کپسول، پارچه های فشرده، و سیلیکونیزاسیون نیز وجود دارد و معمولاً در لایه داخلی پارچه، که مردم اغلب می گویند غشای ضد آب است.
فیلم ضد آب فیلم را با دیگر پارچه های مادی از طریق فرایند خمیر کردن ترکیب می کند تا یک پارچه مرکب تشکیل شود. این پارچه هایی که برای ترکیب با فیلم استفاده می شوند، خود ضد آب نیستند، مانند فیبر پلی استر، نایلون و غیره، بنابراین وقتی لباس ضد آب می پوشیم و با باران شدید مواجه می شویم، باز هم می بینید که آب به داخل لباس می بیند، اما لایه داخلی لباس خشک است، و هیچ آبی در آن نمی بیند. این اثر فیلم ضد آب در وسط پارچه کامپوزیت است.